Czardasfyrstinnen uten Adressa

TSO musikkteater «Czardasfyrstinnen» i en tidligere oppsetning. Innleggsforfatteren savner Adresseavisen-anmeldelse av den siste forestillingen,  Foto: Terje Visnes

Saken oppdateres.

I går var vi blant de 100 heldige. Vi fikk se en praktfull oppsetning av «Czardasfyrstinnen», den første (kjente) av Kalmans flotte operetter. Handlingen er perfekt og artig, man koser seg hvert minutt. Da er det underlig at Adresseavisen ikke anmelder forestillingen, alt som er klassisk musikk overses totalt. Men dette er jo en happening også for folk flest. Oppsetningen har en strålende regi, scenografi, lyssetting, kostymer med mer. Jeg finner ingen minuspunkter. Koret er topp plassert på gallerier og foran i salen og synger kraftfullt.

LES OGSÅ: Opera i Trondheim

Solistene er flotte skuespillere, og de kan jo danse! De synger også bra. Camilla Vist i tittelrollen er herlig! Vi har sett diverse andre versjoner av denne operetten (også i Olavshallen i 2011) , denne når toppen. Jeg håper jo at Kimen kan sette den opp igjen når pandemien er over, men alle har muligheten i Kristiansund på et senere tidspunkt!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe!


På forsiden nå