Pensjonister i jobb. Vi stiller opp

Pensjonister ved Ranheim HVS syntes det var moro å belyse at de fremdeles er attraktive i arbeidslivet, skriver Toril Larssen, Lisbet Dretvik (66), Lillian Bjerke (76) og Laila Bjørngård (79).   Foto: Privat

Saken oppdateres.

Ja, hva skulle samfunnet gjort uten dem? Ja, en kan si at i dag er vi sprekere, men tross alt så har vi vært i ett langt yrkesaktiv liv. Om vi er på jobb for pengenes skyld? Tja nei, hva skal man si når vi må gå på pensjonistlønn?

LES OGSÅ: Rettferdig pensjon? Hvor ufin går det an å være?

Vi degraderes med lønn, andre kan jo si at dette gjør vi frivillig. Ja, det er så sant, men hva gjør samfunnet uten oss pensjonister som stiller seg til rådighet, og spesielt i Helse-Norge trengs vikarer og ikke minst erfarne med spisskompetanse.

Det er jo trivelig å hjelpe andre som trenger en. Vi i syntes det var artig med å meddele andre i samfunnet at vi stiller opp når det trengs.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook

På forsiden nå