Det forundrer meg at «rasisme-kortet» brukes i kampen mot Sian

Saken oppdateres.

Viser til Fatima Almaneas kommentar og tilsvarende innlegg i debatten om Sian. Man kan mene mangt om Sians budskap, men det som forundrer meg er at muslimene til stadighet bruker «rasisme-kortet» i sin kamp mot Sian.

LES OGSÅ: Rasisme til torgs

Jeg kan ikke forstå at det har noe med rasisme å gjøre om man er motstander av islam som religion. I så fall er det mange rasister i Norge ettersom en meget stort antall av befolkningen i Norge mener at flere sider ved islam er både menneskefiendtlig (spesielt kvinnefiendtlig) og en voldelig religion med sine til dels brutale sharialover. Her kan man bare se til alle terrorhandlingene i verden som blir utført med Koranen i hånden og ved hissig bruk av islamslagord.

Ellers mener jeg at Sian som andre har en demokratisk rett til ytringsfrihet selv om både jeg selv og andre mener de går noe langt i sine meninger om for eksempel å kaste alle muslimer ut av landet. Men det som i stor grad skader muslimene, er de hissige og voldelige demonstrasjonene man har sett i flere norske byer. Dette underbygger folks meninger om Islam som en voldelig religion og skader de selv langt mer enn det skader Sian som alltid gjennomfører fredelige demonstrasjoner.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe!

På forsiden nå