Når blir det gangsti mellom Reppe og Vikåsen?

Svein Otto Nilsen, gruppeleder for Pensjonistpartiet i Trondheim bystyre, stiller spørsmål rundet dette området.   Foto: PRIVAT

Saken oppdateres.

Nå er også anleggsveien mellom Reppe og Vikåsen fjernet, og det er på tide at man i hvert fall får på plass en ny gangforbindelse (se bildet). Bystyret vedtok enstemmig november 2019 dette etter det private forslaget fra Pensjonistpartiet.

«Bystyret er positiv til å få etablert en sikker turveg mellom Vikåsen og Reppevegen. Bystyret ber om at etablering av turveg mellom Vikåsen og Reppevegen ses i sammenheng med hovednettet for turveger i Trondheim kommune, og tas inn som del av «Plan for friluftsliv og grønne områder.»

Nå er det gått snart to år og anleggsveien er fjernet. Behovet er absolutt til stede!

Vil du vite mer om hvordan du skriver for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå