Gratis tannbehandling for eldre

Harald Fagervold i Pensjonistpartiet lover gratis tannbehandling for eldre.  Foto: Roar Blåsmo-Falnes

Saken oppdateres.

Norge har ca. 180 000 minstepensjonister. De har ca. 13 000 i månedslønn. Norge har bortimot én million pensjonister og uføre. Felles for disse er de har svak eller dårlig økonomi. Og, dessverre, for svært mange av dem: Elendig tannhelse.

LES OGSÅ: 107 år med kostbar tannpine

Dette fører til at de ikke har penger til å gå til tannlegen. De har ikke 10 000 kroner. De har ikke 20 000. Og slett ikke 150 000 kroner, som må til dersom tanngarden har kollapset. Dersom noen i denne gruppen knekker beinet, slår skuldra eller har fått utslitt kne, stiller helsevesenet opp. Kom til oss, dette tar vi oss av!

Men dersom munnen din mangler tenner, må du betale selv. Om du har penger eller ikke! Vil noe parti ta dette på timeplanen? Pensjonistpartiet gjør det!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå