Omadressert

Slik vil NTNU-rektor Anne Borg løse fyllebråket

Det er storfint besøk i ukas Omadressert. NTNU-rektor Anne Borg svarer på hva NTNU kan gjøre med festbråket som holder beboerne på Møllenberg våkne. Hun kommer også med ønsker til ny regjering. Og politisk redaktør Siv Sandvik hisser seg voldsomt opp.

Podkast: Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg får besøk av NTNU-rektor Anne Borg i denne ukas Omadressert.

Saken oppdateres.

I flere uker har det vært masse skriverier om studentfestingen i Trondheim, og da spesielt Møllenberg, som har vært en pest og plage for naboer. Politiet beskriver det som Rio de Janeiro-tilstander og kommunen har satt inn flere tiltak.

NTNU-rektor Anne Borg er soleklar på at det er uakseptabelt at slike ting skjer.

I podkasten snakker hun ut om hva NTNU kan gjøre med problemet, og om hennes rolle. Kan studentene plutselig oppleve at rektoren står på døra deres en sen lørdagskveld? Hun svarer også ut kritikken som blant annet er kommet fra NTNU-kollega i dette leserinnlegget.

Selv var hun – som Siv Sandvik – student i USA. Og dermed blir det mimring om hva som skjedde – og det som mamma og pappa ikke vil skal skje – i college-dorm-rom.

Med forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim snart ute av regjering, kommer hun med sin dom over han, og regjeringen. Og ikke minst håper Borg også på friske penger.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen – eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone)

Buran-beboer i debattinnlegg: I høst lignet nabolaget mitt Ayia Napa. Nå er det samme i ferd med å skje igjen

Om fyllebråket blant studenter

På forsiden nå