Kortinnlegg: Parkering i Midtbyen

Debattanten skriver at det ikke lenger er mulig å komme seg til Midtbyen.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Gjør som me gjorde, kutta ut Midtbyen. I mange år var kona og eg faste gjester i Midtbyen med hyppige besøk på serveringsstader og forretningar, og tur på Nordre og andre sentrale gater. Me koste oss! Men, så blei kona sjuk og hadde problem med å gå. Ho søkte om parkeringsløyve på handikapplassar, fekk avslag med grunn at eg kunne sette henne av nær sentrum, og så kunne ho finne seg ein sitteplass og vente mens eg leita omkring i byen etter ein ledig plass.

Se debatten med Ivar Koteng og Ellen Loxley: Struper sykkelbyen Trondheim Midtbyen?

Tenk det, sitta i den kalde nord-vesttrekken som me har storparten av haust/vinter og vår – og til tider også snø- og isføre. Me følte oss tvungne til å slutta å dra til byen. Nå er kona død, men eg dreg framleis ikkje til byen. Å stå i den kalde nordvesten på Tonstad og venta på metroen eller buss heim, er ikkje nett triveleg uansett alder. Etter at metrobussen er sett inn, har me mista direkte buss til Midtbyen.

Interessert i debatt? Les fleire innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå