Kortinnlegg: Jeg ser frem til å kjøre bussen min uten hjertet i halsen

Jeg håper bare at kommune, bydrift og så videre gjør de rette valgene, skriver debattanten, som er bussjåfør.   Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

Selvsagt syns jeg synd på de som får husene sine revet/kuttet hjørnet og så videre på begge sider i Byåsveien for å lage en sykkelvei! Men jeg skal innrømme at som bussjåfør på linje 3, så ser jeg frem til å kjøre bussen min ned Byåsveien uten å ha hjertet i halsen på grunn av de 3-10 cm. ifra å treffe gående, el-sykler, og ikke minst de vågale på el-sparkesykler, som parkerer disse doningene på kanten av kjørefeltet.

Jeg håper bare at kommune, bydrift og så videre gjør de rette valgene.

LES OGSÅ: Karoline kan miste huset

Politisk redaktør Siv Sandvik holder deg oppdatert: Abonner på hennes nyhetsbrev her!

Vil du vite mer om hvordan du skriver for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå