Omadressert

Hans mor ga klar beskjed da han sa han ville bli Uke-sjef

Han har den mest krevende lederjobben en student kan ha. Nå skal Uke-sjefen feste og feire i tre uker. Noe byen vil merke.

OmAdressert: Journalist Roy Tommy Bråten, politisk redaktør Siv Sandvik og kulturkomentator Terje Eidsvåg har mye å prate om i ukas podcast.Kreditering: Espen Bakken

Saken oppdateres.

På dagen 60 år etter at hans farfar Sven Meinich åpnet Uka, gjorde Max Meinich det samme. Og om ikke det var nok gjorde hans mor, Netten Østberg, det samme i 1989. Og jammen var det en Meinich som var sjef i 1985 også.

Hva er det med Meinich-familien og Uka? Svaret får du i Omadressert hvor vi også diskuterer Uke-navnet Razzpatazz eller rasstass som noen i panelet kaller det.

Max snakker også om hvorfor han ville bli sjef for Norges største kulturfestival og hva Trondheim kan vente seg de tre neste ukene.

Vi tar også turen til Hurdal. Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum jobber hardt så duoen snart kan komme ut på Slottsplassen for å presentere sin regjering.

Og vi snakker også om den mest sette serien om dagen: Squid Game.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen – eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone).

Les nyhetsbrevet til politisk redaktør Siv Sandvik her

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe


På forsiden nå