Debatt: Hvordan skal byen og studentene leve godt sammen?

Direkte fra Studentersamfundet: Studentene og byen.

Saken oppdateres.

Hva betyr byens studenter for Trondheim? Hvordan er det å være ny i byen – og ikke føle seg velkommen? Hvem har egentlig ansvaret?

Debatten ble streamet av Uka, og kan ses i vinduet over.

Mandag kveld møter studentene Ellinor Lindstrøm fra Velferdstinget og Under Duskens Lea L. Longva blant andre kommunedirektør Morten Wolden, NTNU-rektor Anne Borg og Bjørn-Erik Hanssen fra Møllenberg velforening til debatt. Møtet heter «Nu klinger det …sjukt forbanna høyt!» og handler om hvordan byen og studentene skal leve godt sammen, etter en røff start på semesteret med høylytt festing, politianmeldelser og krisemøter. Maria Norseth Garli gir rapport etter et søvnløst år på Ila, og du møter også bystyrepolitiker Trond Åm (V) som har engasjert seg sterkt i debatten.

Les mer:Debatten fra Studentersamfundet ledes av Mathilde Breda Enkerud fra UKA og Andrea H. Tiltnes fra Adresseavisen.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå