Kortinnlegg: Innlegget ditt traff meg

I et debattinnlegg fra Heidi Hovland skrev hun om hvordan tidligere ektemann, Tommy Rodahl, ble behandlet i psykiatrien. Debattanten kjenner seg godt igjen i dette innlegget.  Foto: Adresseavisen

Saken oppdateres.

Takk Heidi Hovland for innlegget ditt i Midtnorsk debatt 22. oktober 2021. Jeg er med deg i sorgen over å ha mistet en kjær person som valgte å ta livet sitt. Hver eneste setning du skriver treffer meg! Det er akkurat slik jeg har opplevd og daglig opplever kampen for livet til et menneske jeg er glad i. Det er akkurat slik jeg har opplevd og daglig opplever å være pårørende.

Er det mulig å tenke nytt i norsk psykiatri? For en tid siden sendte jeg en artikkel til Adressa om dette temaet. Artikkelen ble ikke tatt inn, den ble kanskje vurdert som utopi.

LES HEIDI HOVLAND: Det er enkeltmennesket som skal behandles, ikke diagnosen

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå