Kortinnlegg: Viktig med en pengegrisk nordmann?

Debattanten mener at gode ledere ikke nødvendigvis er de som er mest grådige.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

At folk tjener mange millioner i året, synes jeg er nokså langt bak mål. Lønn over statsministerens kan neppe være nødvendig for noen. Og lederlønninger og bonuser kan ha et nivå som jeg synes ligger utenfor vanlig moral. Det sies at det er så overlag viktig å få tak på rett person til en viktig jobb, derfor de høye lønnene. Dette forstår jeg ikke og har aldri forstått det heller.

Det sies at man vil miste de beste lederemnene til utlandet hvis man ikke gir høy lønn. Det må da være helt usannsynlig. Det er vel ingen i utlandet som synes at de absolutt må ha en pengegrisk nordmann i sitt brød? De har da vel rikelig nok personer å ta av hjemme hos seg selv.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå