Fotballhall i Granåsen

Innleggsforfatteren mener det trengs en hall for alle type brukere, ikke bare en fotballhall. (Foreløpig illlustrasjonsplan).  Foto: Fra saksfremlegget. Illustrasjon: Pir II

Saken oppdateres.

Jan Roar Saltvik, leder av Trøndelag fotballkrets, tror han mister energien hvis han ikke får ny fotballhall i Granåsen. Jeg mister ikke energien, jeg blir rasende hvis han/fotballkretsen får denne hallen. 200 millioner – pytt, pytt! Nok en hall til funksjonsfriske ungdommer, ungdommer som har alle muligheter til å velge aktiviteter etter eget ønske. Hva med å hoppe i Granåsen? Fotball kan da umulig være eneste alternativ for alle.

LES MER: Her ønsker kommunen ny fotballhall i Trondheim

Jeg unner ungdommene haller med mer, men hvor finnes det haller/aktivitetstilbud for ungdommer med ulike funksjonshemninger. Er det mange? Hvor mange ungdommer sitter inne hver dag av mangel på tilpasset tilbud på fritid? Mange! De mangler et sted å møtes og treffe andre ungdommer. Jeg utfordrer Trondheim kommune til å bygge et «altmulighus», bygget på deres ønsker og premisser. Bygg etter prinsippet både og, ikke etter enten eller. Alle skal med!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå