Saupstad Calling:

- Raveparty? Det var en sinnssyk opplevelse

Podkast: Sinnsykt og «supercreepy», menn som pusher 50 og raveparty. Maria Eriksen Storrø, Meva Aydilek og Nergiz Tahtaci i Saupstad Calling har vært på åpningen av nytt kunsthus i Trondheim. 

Saupstad Calling: På åpningen av Kjøpmannsgata Ung Kunst, K.U.K.

Saken oppdateres.

- Vi trodde at dronninga skulle være der, derfor var vi så stressa med hva vi skulle ha på oss, sier Tahtaci.

- Som om dronninga bryr seg om hva vi har på oss, svarer Aydilek. Sammen med Maria Eriksen Storrø har podkast-trioen vært på helgens åpning av Kjøpmannsgata Ung Kunst i Trondheim.

De møtte ikke dronningen, som hadde vært der noen timer tidligere, men mye annet.

Hva ble de overrasket over? Hva gjorde mest inntrykk? Og hva er deres utfordring til kunsthuset videre? Hør hele podkasten i vinduet over.

- Et kult kunsthus, synes Maria Eriksen Storrø, Meva Aydilek og Nergiz Tahtaci i Saupstad Calling. Hør hva som gjorde inntrykk i podkasten.  Foto: Terje Svaan

Hør hva de synes om mangfoldet blant kunstnerne, fancy champagne, kunsten som møtte dem - og publikummet - som mildt sagt overrasket.

«Saupstad Calling» er en podkast med kritikk og samfunnsdebatt. 19-åringene fra Saupstad besøker og vurderer aktuelle kunst- og kulturuttrykk, og reflekterer over disse. Podkasten ble lansert i fjor høst av kulturplattformen «Anna&Azra bretter opp ermene». Adresseavisen publiserer i år flere episoder i samarbeid med Anna & Azra. «Saupstad Calling» blir støttet av Fritt ord.

Hør flere episoder her:

Saupstad Calling om Rådebank: «Jeg satt jo og grein mye gjennom begge sesongene, da»

- Hvis kjærligheten er sterk, tror jeg man kommer over det meste!

Vil du vite mer om hvordan du skriver for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå