Flere busser til Skistua

Jonatan og moren måtte vente halvannen time på bussen fra Skistua.   Foto: Privat

Saken oppdateres.

På lørdag dro jeg og mamma på sesongens første skøyteskitur i Bymarka. Vi syklet fra Bakklandet til bussholdeplassen i Dronningens gate (mamma syklet på elsykkelen, jeg satt bakpå og holdt skiene). Det er supert at det går en buss fra byen helt opp til Skistua!

LES OGSÅ: Nå setter AtB inn enda flere avganger

Da vi kom tilbake til Skistua igjen etter skituren vår, rakk vi akkurat ikke 12.17-bussen ned til byen. Til vår store fortvilelse så vi at neste buss ikke gikk før 13.47! Jeg syns det er dårlig opplegg at bussen går med så stort mellomrom, særlig når det er så langt til neste busstopp.

Det er jo aller mest miljøvennlig å ta buss når man skal på skitur, og ikke kjøre bil. Kan dere sette opp flere busser til og fra Bymarka, slik at det ikke trenger å være et bussopphold på 1,5 time midt på dagen? Heldigvis kunne vi vente på bussen på Skistua og spise en donut!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå