Kortinnlegg: Hvorfor tvinge vår bransje, men ikke de uvaksinerte?

Men du Jonas, hvorfor mener du at tvang er en bedre «oppskrift» ovenfor mine ansatte, mitt selskap, min bransje enn uvaksinerte helsearbeidere. spør lederen av Trondheim Lyd.  Foto: Bård Sande

Saken oppdateres.

I onsdagens oppsummering av regjeringens «tomåneders pres (en) tasjon» svarer Jonas Gahr Støre følgende på mangelen av tiltak ovenfor de som velger å ikke vaksinere seg, og med det påfører samfunnet alvorlige restriksjoner, at «tvang er en dårlig oppskrift»!

LES OGSÅ: Det skal være frivillig å ta vaksine

Men du, Jonas, hvorfor mener du at tvang er en bedre «oppskrift» ovenfor mine ansatte, mitt selskap, min bransje og resten av kultur-, restaurant- og reiselivsnæringen? Vi tvinges nå til å stenge ned, tvinges til å permittere ansatte, tvinges til å tape enda mer kompetanse, tvinges til å tape enda mer egenkapital. Og med stor sannsynlighet, tvinges til å gå konkurs.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå