Omadressert

- Fem år i Oslo er nok

Årets første Omadressert kommer med en gjest som har flyttet fra hovedstaden til en mer stille del av landet. Han kommer ikke bare med lystige meldinger.

Omadressert: Jonas Skybakmoen er gjest i årets første podkast-episode.

Saken oppdateres.

Jonas Skybakmoen er tilbake i Trøndelag etter fem år i utlendighet. Om han ikke skal finne seg sjøl i Meldal, har han og kona i alle fall funnet et gårdsbruk.

– Fem år i Oslo er nok, slår han fast, mens han tar med oss til Meldal.

I Omadressert forteller han hva pandemien har gjort med musikeren Jonas Skybakmoen. Vi snakker også om vaksinepass og skjenkestopp.

For ett år siden ble Kongressen i USA stormet. Skybakmoen har jobbet mye med det politiske USA, og spesielt det høyreradikale miljøet. Han gir oss et innblikk i hvordan det står til i landet akkurat nå. Uten å røpe for mye; det er ikke blitt bedre. Snarere tvert imot.

Vi oppsummerer 2021, og kårer vinneren av Mozartkule-quizene gjennom året.

Og selvfølgelig blir det anbefalinger av ymse slag fra Skybakmoen, politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og programleder Roy Tommy Bråten

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen eller nederst. Eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone).

Les nyhetsbrevet til politisk redaktør Siv Sandvik her

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

Hør forrige Omadressert her:

Ukas gjest: Eli-Anne Skaug, smittevernlege og smittesporer-sjef i Trondheim

På forsiden nå