Vedlikehold av veier i Trondheim

Debattanten reagerer på vedlikeholdet av veiene i Trondheim på vinteren..  Foto: GORM KALLESTAD

Saken oppdateres.

Observerer at salting og strøing i stor grad har opphørt i Trondheim kommune. Da må vel også innbyggerne bli fritatt for piggdekkavgift? I dag må AtB legge om bussruter fordi det er for glatt. I Kong Øysteins vei er det så glatt inn mot og inn i rundkjøringer at det er farlig å bremse.

LES OGSÅ: Mindre salting på riksveiene

Det finnes ikke unnskyldninger for slikt. En lek med liv og helse fra de ansvarlige. Så opplever man at det lasses på salt på tørre veier i fem plussgrader, men i uken etter kan det være snøvær og minus én grad. Og ikke en saltbil å se. Veldig inkonsekvent. Innimellom gjøres det selvsagt en god jobb fra mange, men det er det uventede som er det farligste.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå