Steinerskolen og Skybakmoen

Debattanten mener Adressas kommentator setter steinerpedagoger i bås med ekstreme grupper som de tar sterk avstand fra.  Foto: Marthe Hårstad

Saken oppdateres.

Vi leste med forundring Jonas Skybakmoens kommentar i Adresseavisen lørdag 8.1. I kommentaren presterer Skybakmoen å beskylde steinerpedagoger for å ha en urovekkende mistillit og dyp mistro til våre demokratiske folkevalgte og setter oss i bås med ekstreme grupper som vi tar sterkt avstand fra.

Steinerskolen i Trondheim har full tillit og tiltro til våre demokratiske folkevalgte. Vi har selvfølgelig fulgt alle nasjonale retningslinjer lojalt gjennom hele pandemien. Vårt hovedvirke er å drive med en fremtidsrettet pedagogikk. Vi ønsker blant annet at elevene våre skal utvikle evnen til å nyansere fremfor å bidra til polarisering gjennom unøyaktig generalisering.

Vi kan ikke utelukke at det kan finnes steinerpedagoger som lirer av seg merkelige påstander – slike mennesker kan finnes overalt – også blant journalister og kommentatorer.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe


På forsiden nå