Uansett hva Jonas Gahr Støre gjør og sier går det bare nedover på målingene. Og en influenser har åpnet munnen. Denne gang med berettig kritikk mot mediene.

Måling er måling sies det. Men at Ap skal ligge under 20 prosent måling etter måling er jo intet mindre enn en krise. Og bedre blir det ikke av at regjeringspartner Sp er nær sperregrensa på fire prosent.

Hva skal egentlig til for at de to partiene gjør et byks på målingene? Og ville det vært annerledes med vår gamle regjering?

Sliter du med den danske tellemåten? Prøv deg på det danske valget med alle partiene og forkortelsene, så blir du enda mer forvirret

Samtidig får mediene kritikk for klikkbasert skremselspropaganda. Influenser Emilie «Voe» Nereng lufter sin frustrasjon – og har et poeng.

HØR podkasten «Omadressert» ved å klikke på bildet i toppen. Du kan også gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone).

Kulturkommentator Terje Eidsvåg, politisk redaktør Siv Sandvik og Journalist Roy Tommy Bråten gir deg Omadressert Foto: Espen Bakken