Er det rettferdig at unge jenter tjener like mye eller mere enn voksne mennesker med utdanning og lang erfaring, bare ved å blogge om dagligdagse ting, mote, sminke og dagens outfit?

Er det greit at unge jenter tjener mye penger ved å blogge om dagligdagse ting, mote, sminke og dagens outfit, spør innsender.

Mange mener at det er veldig urettferdig at bloggere skal få så mange fordeler bare av å skrive ned meningene sine. De trenger ikke å ha utdanning, faktisk ikke en gang å ha gjennomført videregående skole. Det er kanskje ikke 100 prosent rettferdig, men det er tross alt fortjent, fordi det ligger masse jobbing bak å ha en så suksessrik blogg at man kan tjene store summer på det.

Jeg mener at når man bruker mye tid på bloggen, har fått både sponsorer og samarbeidspartnere, og tjener penger på bloggen, – ja da kan det regnes som et yrke. Tjener man store summer på bloggen er det mest sannsynlig en stor og populær blogg, og da må man gjerne tilfredsstille leserne ved å skrive flere innlegg om dagen. Og de skal helst være interessante, aktuelle, inneholde fine bilder og være korrekt i skrivemåten. Og det tar tid å gjøre dette flere ganger om dagen. Så blogg on!

Marianne (18)

Er det greit at unge jenter tjener mye penger ved å blogge om dagligdagse ting, mote, sminke og dagens outfit, spør innsender.