Doo-doooo-doo-doo, sang David Cameron. Rubbish! sa Boris Johnson.

De historiske hendelsene står i kø i Storbritannia. Med innsettelsen av Theresa May som ny statsminister onsdag, kan man kanskje anta at balladen om brexit nærmer seg slutten.

Men for en ballade det har vært! Først stemte 52 prosent av befolkningen for å forlate EU. Så gikk David Cameron av som statsminister, og nynnet siden en hittil ukjent sang. Deretter fulgte en knallhard maktkamp internt i det konservative partiet. Brexit-general Boris Johnson ble dolket i ryggen og måtte svare for seg på gaten (han svarte, kort oppsummert, «rubbish»).

  • Se alle klippene nederst i saken!

UKIP-sjef Nigel Farage kjeftet opp EU-politikere i Brussel, før han plutselig ikke var UKIP-sjef lenger. I Labour vokste motstanden mot Jeremy Corbyn, men de fremste politiske journalistene droppet pressekonferansen til utfordreren Angela Eagle. Klippet hvor hun åpner for spørsmål, men ikke får noen, er ubetalelig.

De politiske journalistene fulgte heller kampen mellom torienes Theresa May og Andrea Leadsom, en kamp som ble avgjort på et helt annet sted. Og til slutt, i gårsdagens spørretime, takket Labour-Corbyn av David Cameron ved å be ham hilse til sin mor. Det var en slags hevn for at Cameron kritiserte Corbyns klesdrakt tidligere i år.

Og kanskje er ikke balladen helt over. Det skrives i hvert fall stadig nye vers: Nå er Boris Johnson tilbake, etter at han onsdag ble utnevnt til utenriksminister. Johnson er mannen som kalte Obama en «part-Kenyan President» og som i mai vant konservative The Spectators konkurranse om å skrive det mest spottende diktet om Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan.

Lykke til, Storbritannia! Her er de villeste videoene fra Storbritannia de siste ukene:

1. Cameron på siste verset

På vei inn i 10 Downing Street glemmer David Cameron at mikrofonen er på. Og tar seg en liten trall.

2. Spørsmål, anyone?

Angela Eagle utfordrer Jeremy Corbyn i kampen om ledervervet i Labour. Pressekonferansen er over, er det noen som har spørsmål? Nei.

3. Boris svarer på kritikken

«Hva har du gjort med dette landet», spør en fotgjenger like etter at Boris Johnson er ute av lederkampen i Det konservativet partiet. Så følger en ordveksling på meget høyt nivå.

4. «You all laughed at me!»

En triumferende Nigel Farage, som på dette tidspunktet fortsatt var leder av UKIP, lar det stå til i møte med politikerne i EU-parlamentet etter brexit-seieren.

5. Hils mora di

Jeremy Corbyn ber David Cameron hilse til sin mor i onsdagens spørretime. Bakgrunnen er Camerons uttalelser tidligere i år, da statsministeren sa at hans mor ville bedt Corbyn om å «put on a proper suit». Sekvensen kommer på cirka 1:45, men mye moro før dette også.