Moyes følger opp

Forfatteren bak de millionselgende bøkene «Et helt halvt år» og «Etter deg» følger opp med ny roman tidlig neste år.

Romantikk: «Et helt halvt år» handler om Will Traynor som ikke lenger vil leve etter å ha blitt lam i en ulykke. Og om Louisa Clark som tar jobben som hans assistent og får livet snudd på hodet.   Foto: Alex Bailey

Saken oppdateres.

Agenten til den britiske forfatteren avslører at den tredje og siste boken i trilogien om Louisa Clarke, kjent også fra filmlerretet, blir verdenslansert i februar 2018.

«Et helt halvt år» er tiårets mest solgte bok i Norge, mens oppfølgeren «Etter deg» ble fjorårets mest solgte bok – uavhengig av sjanger.

Solgt over én million i Norge

LES OGSÅ KOMMENTAREN: «Bøker og filmversjoner i sjangeren som kalles «chick-lit», samt et drøyt, feminint mykporno-stykke forbi, står faktisk særlig sterkt i Norge»

Internasjonalt har Moyes solgt 29 millioner bøker, hvorav 1,1 million har havnet i hendene til norske lesere.

Kinofilmen basert på «Et helt halvt år» trakk drøye 500.000 nordmenn til lerretet.

Foregår i New York

Så langt vites det ikke hva den nye boken skal hete, men vi skal til New York og følge en heltinne som slites mellom sitt gamle og sitt nye liv.

- Vi har minst like høye forventninger til denne nye boken som vi hadde da vi lanserte «Et helt halvt år». Moyes har skapt et helstøpt univers og karakterer som mange er blitt veldig glade i, sier forlagssjef Anja Marheim i Bastion forlag.

LES OGSÅ: Adresseavisens anmeldelse av «Et helt halvt år»

Nå forteller forfatter Jojo Moyes hvordan historien om Louisa Clarke slutter. 

Nå forteller forfatter Jojo Moyes hvordan historien om Louisa Clarke slutter. 

På forsiden nå