Nisseposten 24. desember

Nå er det jul igjen....

Saken oppdateres.

Da er dagen kommet for den aller siste nisseposten. Vi sender en stor takk til alle barn som har sendt inn tegninger, også de som ikke har fått sine på trykk eller i adressa.no. Vi har mottatt hundrevis av tegninger, flere enn noengang før, og med bare ti stykker i nisseposten hver dag er det mange som desverre ikke har fått plass. Men fortvil ikke, neste desember er det kanskje nettopp din som kommer i avisa.

Vi sees neste år. God jul og godt nytt år til dere alle sammen ønskes fra oss i nisseposten.

David 4 år, Lensvik 

Axel 6 år, Lensvik 

Iver 5 år, Trondheim 

Ella 8 år, Trondheim 

Thomas 8 år, Trondheim 

Johanne, 5 år, Trondheim 

Laurits 4 år, Trondheim 

Caroline 9 år, Melhus 

Colin 10 år, Trondheim 

På forsiden nå