Hodgson vil unngå januarsalg i Fulham

— Trenger ikke selge spillere, sier Fulham-sjefen.

Fulham-trening: En iskald Roy Hodgson slo floke.  Foto: Fredrik Refvem

Saken oppdateres.

Fulham har hatt en god Premier League-sesong så langt i år og ligger pent plassert på en 10. plass etter 16 spilte kamper. Manager Roy Hodgson har bygget et lag som i motsetning til i fjor trolig ikke trenger uroe seg over en kamp for tilværelsen i Premier League.

Den tidligere Viking-treneren håper å få fortsette arbeidet i fred og vil helst unngå spillersalg i januar. Spesielt har Jimmy Bullard og Brede Hangeland i engelske medier blitt linket til ulike klubber uke etter uke.

– Jeg har fått beskjed fra styrelederen at jeg ikke trenger selge våre beste spillere, og jeg vil helst ikke selge noen. Med finanskrisen som ruller nå, er jeg heller ikke sikker på om det er så mye penger i omløp heller.

– Må være realistiske

– Det vil alltid være noen klubber med penger, og jeg er jo realistisk. Når du har spillere som Hangeland og Bullard og storklubber banker på døren, er det ikke enkelt å si nei.

– Alle spillere har sin pris, men jeg vil beholde dette laget fordi jeg tror vi kan unngå den dramatikken vi opplevde i fjor, sier Hodgson til den engelske avisen Daily Express.

I det arbeidet er Bullard og Hangeland to nøkkelpersoner.

Siddisen har så langt hatt en formidabel sesong i Fulhams bakre rekker. I lørdagens kamp mot Stoke var han igjen en av banens giganter.

Hyller Brede

– Brede slet litt i starten etter overgangen fra FC København, men har nå blitt vant med fotballen som spilles her. Vi er veldig glade for å ha han i Fulham, og jeg håper han er en av de spillerne som er fornøyd med å spille for det jeg mener er et nokså godt lag, sier Hodgson.

Hangeland har tidligere gjort det klart overfor Aftenbladet at han stortrives i Fulham og har ingen planer om å flytte på seg.

I flere uker er siddisen satt i sammenheng med storklubber som Arsenal, Tottenham og Liverpool. Selv fnyser han av historiene engelske medier kommer opp med.

– Jeg vet absolutt ingenting om dette, og har verken snakket med andre klubber eller svart på spørsmål fra journalister. For alt jeg vet er det bare noen som har funnet på dette, sier Hangeland til Aftenbladet.

Danny Murphy of Fulham wrestles with Ricardo Fuller of Stoke City--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueStoke City v Fulham13 December 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com 
    
      (Foto: Matt West)

Danny Murphy of Fulham wrestles with Ricardo Fuller of Stoke City--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueStoke City v Fulham13 December 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com  Foto: Matt West

Jimmy Bullard of Fulham celebrates the opening goal scored by Andrew Johnson--------------------Javier Garcia / BPIBarclays Premier LeagueFulham v Newcastle United09 November 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com 
    
      (Foto: Javier Garcia)

Jimmy Bullard of Fulham celebrates the opening goal scored by Andrew Johnson--------------------Javier Garcia / BPIBarclays Premier LeagueFulham v Newcastle United09 November 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com  Foto: Javier Garcia

På forsiden nå