Tajik og Heggelund går fra hverandre

Ap-nestleder Hadia Tajik og Høyre-politiker Stefan Heggelund har gått fra hverandre, opplyser de to.

Hadia Tajik og Stefan Heggelund har gått fra hverandre. Bildet er fra Stortingets avslutningsfest på Akershus slott i Oslo i juni 2013.   Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Saken oppdateres.

– Vi er begge dypt private personer og ønsker ikke å dele dette. Men vi forstår at fordi begge har synlige offentlige verv, vil det bli kjent før eller senere uansett, skriver de to stortingsrepresentantene fra Høyre og Arbeiderpartiet i en felles kommentar til NTB.

– Utover dette har vi ingen kommentar, legger de til.

Hadia Tajik og Stefan Heggelund giftet seg 28. juni 2014.

32 år gamle Tajik er født i Rogaland og har vært én av to nestledere i Arbeiderpartiet siden april i fjor. Hun har vært valgt inn på Stortinget siden oktober 2009. 31 år gamle Stefan Heggelund er fra Oslo og har vært innvalgt på Stortinget siden oktober 2013.

På forsiden nå