Ingeborg Volan slutter i Adresseavisen

Ingeborg Volan slutter som utviklingsredaktør i Adresseavisen og blir redaktør for leserutvikling i Dagens Næringsliv.

Forlater Adressa: Ingeborg Volan har sagt opp stillingen som utviklingsredaktør i Adresseavisen for å begynne i Dagens Næringsliv.  Foto: Rune Petter Ness

Saken oppdateres.

Etter drøye to år som utviklingsredaktør i Adresseavisen har Ingeborg Volan (38) valgt å takke ja til ny jobb i Dagens Næringsliv (DN).

LES OGSÅ: Her er Adresseavisens nye redaktører: Ingeborg Volan tar over som utviklingsredaktør

- Spennende mulighet

- Jeg stortrives i Adressa og er veldig fornøyd med det vi har fått til her. Det skulle noe utenom det vanlige for å lokke meg bort fra Trondheim, sier Volan som er ansatt i en helt ny stilling som redaktør for leserutvikling i DN.

-Dette er en veldig spennende mulighet som gir meg mulighet til å bygge opp noe nytt helt fra starten av. Jeg er utrolig opptatt av å forstå hva det er som gjør at folk blir begeistret for avisen sin og innholdet i den – hva som gjør at de elsker avisen sin, bruker innholdet masse og forblir kunder i år etter år. Det skal jeg nå få fordype meg i, sier Volan.

Å dra fra Adresseavisen syns Volan derimot ikke er like enkelt.

LES OGSÅ: Kirsti Husby ansatt som ny sjefredaktør i Adresseavisen

- Energisk 250-åring!

- Hadde Adressa vært i Oslo ville jeg blitt værende. Men jeg har samboer i Oslo, og må innrømme at det blir greit å tilbringe noe mindre tid på flyet mellom Oslo og Trondheim og litt mer tid sammen med mann og katter, sier Volan som fortsetter i Adresseavisen frem til påske.

- Adressa er på vei i en veldig riktig og spennende retning. Jeg er stolt av å kunne si at jeg har vært en del av denne prosessen. Som utviklingsredaktør har jeg fått jobbe med alle avdelingene, og jeg må si at Adressa er en utrolig kompetent og energisk 250-åring!

Christer S. Johnsen (35) er konstituert i stillingen som utviklingsredaktør.

På forsiden nå