OmAdressert om Giske-saken:

Det koker rundt Giske, hva skjer nå?

- Videoen går rett inn i forestillingen mange har av Trond Giske. Dette vitner om en utrolig dårlig dømmekraft.

Terje Eidsvåg, Tone Sofie Aglen og Harry Tiller i podkasten «OmAdressert» diskuterer Giske-saken og veien videre. 

Saken oppdateres.

Det sier politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen, om den siste utviklingen i Giske-saken. Hun tror dette kan være det som gjør at Giske snubler på målstreken i forsøket på å tre inn i fylkesstyret i Trøndelag Ap, slik valgkomiteen innstilte på denne uka.

Videoen av Trond Giske og en ung kvinne på et utested i Oslo har på nytt satt fyr i debatten rundt Trond Giske og hans comeback som tillitsvalgt for Arbeiderpartiet. I «OmAdressert» kan du høre hvordan politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppfatter situasjonen for Giske og Trøndelag Ap nå.

Stjernedryss

Tildelingen av Michelin-stjerner til Fagn og Credo engasjerer også vårt faste podkastpanel. Kommentator Terje Eidsvåg tror dette har stor betydning for hele Trondheims restaurantliv og Trondheim som turistmål.

Du kan lytte til podkasten ved å klikke på denne linken, eller på bildet nederst i saken.

Du finner også «OmAdressert» på iTunes ved å følge denne linken.


På forsiden nå