Årets trønder

Nå kan du stemme på Årets trønder

En av disse fem blir Årets trønder 2020. Nå kan du stemme på din favoritt!

Saken oppdateres.

Trykk i rundingen ved navnet på din favoritt, og send inn stemmen ved å trykke på «send»-knappen nederst i boksen:Avstemmingen foregår slik:

Du kan stemme så mange ganger du vil, men bare én gang per dag fra samme enhet (PC, mobil etc).

Avstemningen stenges ved midnatt natt til mandag 4. januar.

Vinneren offentliggjøres under Adresseavisen og TSOs nyttårskonsert 8. januar, som du i 2021 kan se gratis på adressa.no.

Katrin Glatz Brubakk

Redder verden fra Trøndelag! Barnepsykolog som i Leger uten grenser kjemper en utrettelig kamp for de svakeste og mest sårbare flyktningbarna i Moria. En tydelig debattant også i riksmediene, men mest av alt et medmenneske som Trøndelag er stolt av.

Les intervjuet med Katrin Glatz Brubakk

Birgit Skarstein

Ener! Ener på sitt felt, eller – ener på alle felt hun prøver seg på, forbilde for alle, nå også på dansegulvet. Igjen og igjen utfordrer hun ideen om hva man kan – og ikke kan – gjøre. Et ubestridt forbilde for alle med rullestol og alle uten.

Les intervjuet med Birgit Skarstein

Victor Sotberg

Barnas helt! Steinkjergutt som har blitt alle barn og unges forbilde. Har gitt ut bok i år, er åpen om mobbehistorikk og har også gjort en innsats for å ufarliggjøre seksuell legning. Youtuber og NRK Super-programleder.

Les intervjuet med Victor Sotberg

Rosenborg Kvinner

Rosenborg Ballklub Kvinner tok sølv i serien, i sin aller første sesong som RBK. Laget har skapt masse oppmerksomhet og merkevarebygging av kvinnefotball. Rosenborgs suksess er vesentlig for å bryte ned barrierene mellom herre- og kvinnefotball.

Les intervjuet med Mali Lilleås Ness

Hege Strand

Leder – og bransjeforbilde i koronaens tid. Har vært en tydelig stemme for kulturen og for bedre vilkår for bransjearbeidere. Selv er hun sjef for Trondheim Lyd, et stort firma som over natten mistet nesten all inntekt.

Les intervjuet med Hege Strand

På forsiden nå