Inviterer politiet på gruppesex

Politiet vurderer å slå til mot hallikdømte Tom Ketil Krogstads gruppesex-arrangement i dag. Krogstad avviser at han gjør noe ulovlig og inviterer derfor politiet.

Saken oppdateres.

Om det blir noe av dagens sexorgie gjenstår å se. Politiinspektør Harald Moholt ved Sør-Trøndelag politidistrikt varsler nemlig at Krogstads sexarrangement skal følges nøye. Politiet har også intensjoner om å slå til hvis det gjennomføres.

- Vi følger med, det gjør vi, men i hvilken grad og hvordan går vi ikke ut med. Vi vil ikke la dette arrangementet i fred hvis vi finner ut at det skjer, sier Moholt og legger til: - Politiets jobb er i grunnen å beskytte både arrangørene og deltagerne mot sin egen dumhet. - Hvis Krogstad gjennomfører sexarrangementet. Er det et lovbrudd?

- Slik det er blitt framstilt i media, er det et ulovlig arrangement. Men uansett hvordan han har tenkt å legge opp dette, så vil det lett falle under en av bestemmelsene i straffeloven, sier Moholt og sikter blant annet til hallikparagrafen.

Dropper pokalen

Mens Adresseavisen intervjuet Tom Ketil Krogstad i går, ringte han operasjonslederen ved Sør-Trøndelag politidistrikt og inviterte en patrulje til sexarrangementet. Han ønsker at politiet med selvsyn skal se at det ikke skjer noe ulovlig. I tillegg er han redd for at aktivister skal begå lovbrudd og stoppe arrangementet. Krogstad har nemlig fått trusler om det, og da er det greit med politi til stede, mener han.Harald Moholt hadde imidlertid ikke hørt om noen invitasjon fra Krogstad da Adresseavisen snakket med ham i går ettermiddag.

Club 4-sjefen håper det vil bli satt ny norsk rekord i såkalt gangbang i dag. Det hele skal skje på et hemmelig sted i Trondheim. To kvinner på 26 og 38 fra Trøndelag har, ifølge Krogstad, frivillig sagt seg villig til å delta på arrangementet. Til nå har over 40 menn fra hele landet meldt seg på. Krogstad tror han ender med totalt 20-25 mannfolk.

Club 4-sjefen hadde opprinnelig tenkt å ta 500 kroner i inngang for mennene som ville delta i dagens planlagte gruppesex. Etter at politiet dro fram hallikparagrafen, droppet han denne betalingen. Nå dropper han også pokalen han hadde tenkt å gi «gangbang-dronningen». Han ser nemlig ikke bort fra at politiet ville ha tolket premien som betaling til kvinnene.

Normale damer

- Arrangementet vil bli gjennomført uten noen form for betaling eller annen godtgjørelse. Det var uansett aldri meningen at jeg skulle tjene noe på dette. Jeg har prøvetid til 15. mai. Jeg er ikke så dum at jeg i denne tiden vil gjennomføre kriminelle handlinger. Politiet er på jordet når de kaller dette prostitusjon, sier Krogstad.Ifølge Club 4-sjefen er det to helt normale damer fra Trøndelag som skal delta: - De synes «gangbang» er spennende og kontaktet meg. For dem er dette en ekstremsport. De vil begge bli best og de betaler kostnadene sine selv. Det handler om å leve ut fantasier og drømmer, sier Krogstad.

 
På forsiden nå