Kjell Magnus Reitan (26)

Alder:26 Familie: Gift med Siv Beate Reitan (28). Barn: Kristoffer (snart 3), Viktoria (9 mnd.) Formue -99: 138 181 000 Inntekt: 1 010 700 Skatt: 1 089 557 Bolig: Rekkehus på Ris i Oslo Bil: VW «Boble», Honda CRV Utdanning: Siv.øk. fra Bergen og BI Sandvika.

Saken oppdateres.

Direktøren for Reitan Invest ble karakterisert som en nøktern arving da Aftenposten intervjuet ham i sommer. Prangende livsførsel er da heller ikke hans stil. Når han reiser, plasserer han seg helst på de billigste flysetene lengst bak.

- Husk, vi er oppvokst i et kuttistisk hjem. Eksklusive vaner passer ikke inn i Rema-kulturen, konstaterer 26-åringen, som tror han lever som svært mange andre småbarnsforeldre.

Hver morgen smører han matpakke og kjører eldstemann til barnehagen. Datteren er ennå så liten at hun er hjemme hos mor.

Mye ros

- I helgene gjør vi helst noe sammen. Nå i vinter har aking vært særlig populært. Om sommeren dreier også fritiden seg mye om barna. Mange turene til golfbanen blir det ikke. Men et «green-card» har jeg rukket å ta, sier den unge direktøren, som har eierinteresser i Byneset golfbane sammen med broren.

I forretningslivet har Odd Reitans yngste sønn allerede fått mye ros for sine disposisjoner. De gode resultatene i forvaltningsselskapet Allegro Finans, som han startet for egen regning etter studiene i 1998, er lagt særlig merke til. Nå har han trukket seg ut og er styreformann. Styreverv har Kjell Magnus også i Reitan Narvesen, Reitangruppen, Reitan Eiendom og Rema 1000 Norge.

Politikk og rock

Tidligere hadde den aktive ungdommen også politiske verv. På tidlig 90-tall markerte han seg sterkt på avisens debattsider - som leder og nestleder i Trondheim Europeisk Ungdom. I andre oppslag er det musikeren Kjell Magnus som omtales - både som vinner av Trøndersk mesterskap i rock i 1991 (sammen med bandet «Hamlet») og i a capella-gruppen «The Ultimates».

- Musikken betyr mye for oss alle i familien. Kona mi har også spilt i korps - på Nardo. Og om barna våre velger musikk i stedet for business, skal de få full støtte. Jeg ble heller ikke presset inn i firmaet. Vi fikk velge selv, sier småbarnspappa'n, som har jevnlig kontakt med mor og far. Han har også mye pent å si om begge. Men separasjonen deres vil han ikke kommentere. Forholdet til storebroren, derimot, snakker han gjerne om.

- Vi har alltid vært svært gode venner. Siden vi var små brukte Ole Robert å ta meg med på det meste. Også i dag samarbeider vi svært godt. Noen form for konkurranse oss imellom har jeg aldri merket noe til, fastslår Kjell Magnus.

På forsiden nå