Trykk på "let's play" for å starte spillet.

PS: Karikaturene er hentet fra lørdagens Ukeadressa-reportasje. Vi gjør oppmerksom på at quizen er en betaversjon.

Les mer om de "typiske" supportertypene her:

Kjernedama:

26 år gammel butikkmedarbeider bosatt innenfor Ring 3 i Oslo. Pappa er utflyttet trønder, så har alltid holdt med Rosenborg.

Har en gang vært i nabolaget til Lerkendal stadion. På sommerferie i Trøndelag, men det var midt på natten for å hente hjemmebrent til et nachspiel. Ble ordentlig supporter da hun forelsket seg i en tilreisende trønder på Ullevaal. Han liknet på pappa. Liker Kjernen fordi det er «litt liv».

Høydepunktet så langt er borteturen til Fredrikstad i 2006 med vorspiel i Gamlebyen og blåsing av såpebobler på tribunen. Lo så hun gråt av sangen «Alle heter Kjell i Fredrikstad».

Går alltid i sort bortedrakt og dongeribukse. Har pynt i håret. Tok 19 selfies under forrige kamp. Er med og synger kun når forsanger drar i gang «skaduværravilduværrarbk-jaforfaan!». Forsvinner litt uti 2. omgang, fordi det har blitt for mye sterk kaffe.

Firmafester'n

Tynnkledd 42 år ung mann på VIP-plass. En av byens store entreprenører betaler. Godt nedi glasset. Oppsøker gruppespillkampene i Champions League, cup- og seriefinaler. Har vært lite å se i det siste, bortsett fra i Oslo sist november. «Vant» festen der.

Blir kalt sponsorpakk av de mer lidenskapelige, men har aldri brydd seg. Sverger til kaffe avec og småprat med Steffen Iversen.

Er med på «B»-en i «R-B-K»-ropet etter et par halvlitere. Finner alltid plassen sin et kvarter uti begge omgangene. Spontane rop, politisk ukorrekt og stolt av det. Dirigent for pipekonserten. Kjøpte RBK-skjerf til bortekampen mot Chelsea i 2007, men mistet det på hotellnachspielet. Gift, men husker litt for sjelden med hvem.

Holder aller mest med Manchester United.

Web-troillett

36 år eldgammel mann bosatt på Facebook, Twitter, VG Debatt og RBKWeb. Har så vidt samboer. Sitter stort sett hjemme med en Sony Experia Z2, egenproduserte fakta-ark og «nye» vinklinger på ståa i klubben han «elsker». Abonnerer på Josimar og britiske fotballpodkaster.

Har skrevet så mange sarkastiske innlegg at forholdet til klubben nesten har blitt ironisk distansert. Drar den så langt at noen meldinger må slettes – av han, eller RBK.nos moderatorer.

Stor stas da en tweet om Perrys avgang førte til tre nye følgere. Synes Mini-sangen eller rosenborgsamba er ironisk catchy.

Aviskommentatoren

Mann 58 år, snart AFP. Sitter helst hjemme, men føler at han må ta turen innom stadion et par ganger i året. Har da avtalt med produsent om å bli filmet slik at arbeidsgiver tror han er på stadion hver kamp.

Satte normen for ti år siden, men har fått hard konkurranse fra «vanlige», ufyselige folk i sosiale medier, se «web-troillet». Må derfor være enda mer tabloid enn tidligere. Før kamp forteller han hvorfor laget vinner 5-0. Etter 0-5-tapet forklarer han hvorfor det gikk galt. Har tre likedane blazere på kontoret.

Hang-ups på personlige feil og systemsvikt. Mener Kjernen er pøbler og skyld i alt. Fortsatt bitter over at RBK ikke rykket ned i 2005.

Hoftunhateren

28-årig mann fra Trondheim. Rosenborgs tapre soldat, jobber til vanlig som pedagog. «Opptrer» på Øvre øst og på bortekamper mot hatlagene. Filmer og legger ut egen innsats på tribunen på Youtube. Har hatt hockeydilla et par år.

Misliker fotball som produkt. Sverger til tifo, tostangsflagg og bluss. Hadde mulighet til å vinne 10 000 kroner i en pausekonkurranse i 2008, stilte motvillig opp, men gled på gresset på glatte Adidas-sneakers. Høyrøstet, går aldri i drakt, men lager egne T-skjorter med dødninghoder og budskap som promoterer ham selv. Hater anglofile, elsker Ben Sherman. Identifiserer seg som ultras, ikke hooligan eller casual, må vite.

Sint, men alltid på søndagsmiddag hos mor. Skarpe meninger, spesielt om Erik Hoftun. Han må gå.

Eks-spilleren

Mann på 45 med 4-4-2 på privaten: fire unger, fire dialekter, to ekteskap. Fast inventar på indre bane og på VIP-tribunen. Har alltid tomme seter rundt seg. Går førti minutter før slutt.

Gadd aldri å studere. Er avhengig av lønnsomme vikariater som «ekspert» hos de kommersielle kanalene. Kan egent-lig ikke en fjert om fotball. Snakker gjerne ned sin gamle klubb på lufta.

Formen holdes halvveis ved like som innbytter i 5. divisjon, så lenge terminlista ikke kolliderer med mandagstravet på Leangen.

Reiste seg og klappet en gang da supporterne sang navnet hans.

Fjortisfan-jenta

15 år, går på Sverresborg skole. Vil ta avstand fra alt om cirka seks år. Sitter nærmest mulig spillerne med to søskenbarn fra Sparbu. Oppholder seg ellers ved inngangen til stadion. Fant en gang fram til hotellrommet til Gamsten med hjelp av den hackekyndige nabogutten og GPS-sporing.

Følger spillerne i samtlige sosiale medier, men trenger nytt brukernavn på Snapchat etter at Nicki_Bille_girl99 mistet resonans. Vet ikke hvem Per Verner Vågan Rønning er.

Maler ansiktet i RBKs farger før kamp. Har opprettet egne sider for Mix’ hår og Skjelviks leggmuskler på Facebook. Spiser popcorn og sjekker Instagram underveis. Syns det kunne vært enda mer «kisscam» i pausen, sååå flaut! Har så vidt hørt om Nils Arne Eggen.

Tok en gang selfie med Nicki Bille hvor begge gjør peacetegn og har Les Deux-caps bak fram.

Soccer-mom

41 år gammel nibarnsmor (mine, dine, våre) fra Stjørdal, plassert på kortsiden motsatt for Kjernen. Bruker 3500 kroner på billetter og popcorn hver hjemmekamp.

Giftet seg til RBK-sangen, har RBK-puter i bilen og puddel oppkalt etter Prica. Forsvarer laget på Facebook, uansett. Får ikke sett europacupkampene fordi de går midt i leggetid. Mer interessert i fotball enn det «kaill’n» er. Ingen spesielle preferanser hva spillestil angår. Artig med mål.

Forelsket i samtlige i sportslig avdeling. Koser seg under pianointroen og når Ciljan kommer inn på D.D.E.s «Vi e alltid med Rosenborg» før kampstart. Sender rørende hilsener hjem på storskjermen med mobilen.

Eggen-ekstremistene

Familie fra Melhus med mor (71), far (74) og hjemmeboende sønn (38). Deler på to sesongkort. Har hatt samme seter på Adidas siden før Kristi tid. På det meste av serie- og cupkamper, men har ikke vært på bortekamp siden Gjemselund ‘89, da denne sammenfalt med onkelungens konfirmasjon i Kongsvinger.

Parkerer bilen på hemmelig, og alltid ledig sted, 23 sekunders gange unna Lerkendal. Savner tiden med termos på tribunen, men syns det er stas at Bruttern er tilbake. Elsker å si «Bruttern».

Bruker godfot-teorien som grillkrydder. Deltar på medlemsmøtene i RBK. På hils med Harald, Erik, Ørjan, Kalle, Ola og Bent, som får julekort hvert år. Fotball må spilles slik ketchupen legges på pølsa, i lengderetning!