Åge Aleksandersen:

Brudeparet får hans samleplate «Original». - Æ veit da pokker, sier han. -Kommer ikke på noe umiddelbart. Jo, forresten. Jeg ville gitt to plater. Ei med Jan Eggum og ei med D.D.E., flirer han.

Siri Gellein:

Paret får «Blackbird» med Siris Svale Band. -Jeg ville gitt den siste plate til Trygve Seim på ECM. Og så, for at de skulle ha det litt artig, ville jeg gitt plata til 4G(Frode Alnæs, Knut Reiersrud, Knut Værnes, Rune Klakegg), sier hun.

Ulf Risnes:

Paret får «Hjertemedisin» med Tre Små Kinesere. -Jeg ville ha gitt dem «Maskiner i Nirvana» med Raga Rockers. Det er ei skikkelig bra norsk plate. «Hjernen er alene» med DeLillos er også et godt valg, sier han.

Øystein Dolmen:

Paret får Knutsen & Ludvigsens «Beste». -Hva med dobbeltalbumet fra «Vise- og lyrikkfestivalen i Haugesund 1972»? Det var en artig - og utagerende - visefestival. Ole Paus, Kjetil Bjørnstad og vi var med. Mye skjedde for første gang der, sier Dolmen om plata som foreløpig bare finnes på vinyl.

Sola Jonsen:

Paret får «Splitter pine» og «Schlägers» med DumDum Boys: -Får de Raga? Da vil jeg gi «Block To Block» med DePress og noe med Kjøtt. Ikke den om kongebarna, men 12-tommeren. En norsk klassiker som inspirerte meg, sier trommeslageren i DumDum Boys.