Adresseavisen fikk flere tips om at politiet hadde sperret av et område i en skog på Kattem tirsdag kveld. Politiet går nå ut med informasjon om saken i en pressemelding.

Kjørt til sykehus

I meldingen står det at politiet tirsdag fikk melding om en voldshendelse som skal ha skjedd i kattemsområdet rundt Coop Prix.

«Hendelsen skal ha skjedd mellom 16:15 og 17:30 26.07.2022. Det er snakk om en stikkskade og fornærmede ble kjørt til sykehus», står det i meldingen.

Kan ha løpt fra stedet

Politiet håper nå å få tips som kan bidra til å oppklare saken.

«Politiet ønsker kontakt med publikum som har vært i området i dette tidsrommet og som har observert 2 gutter i tenårene, mørkkledde men lyse i huden», står det videre i politiets pressemelding.

Ifølge meldingen kan de to ha løpt fra stedet i retning Heimdal sentrum.

Politiet ønsker at tips og observasjoner gis til følgende nettadresse:

https://Tips.Politiet.NO/Trøndelag/

Politiet er også tilgengelig på tipstelefon 73489400, står det i pressemeldingen.

Skal ha søkt med hund

Adresseavisen var onsdag i området der hendelsen skal ha skjedd. Naboer på stedet forteller at de plutselig oppdaget at politiet jobbet med å sperre av området i 20.30-tiden tirsdag kveld.

Sperringene gikk langs et mindre skogholt og på kryss og tvers mellom trær og kratt, ifølge naboene. De forteller at politiet søkte med hund før sperringene ble tatt ned sent på kvelden.