Hanne Grønbech fikk seg en gul og dyr overraskelse da hun kom tilbake til bilen etter tur i Bymarka søndag. Sammen med mann og barn brukte hun finværssøndagen ved Kobberdammen. Den lille familien var absolutt ikke de eneste som var på tur denne søndagen.

Hun hadde parkert i en lomme ved Fjellseterveien. 900 kroner koster det henne at hun satte bilen fra seg der det er parkering forbudt.

foto
Parkeringsbot: - Shit, sa Hanne Grønbech da hun fant lappen på frontruta Trondheim etter en fin tur til Kobberdammen. T.h. Nathan Scrimgeour med to år gamle Konrad. Foto: Morten Antonsen

Mange parkerte langs veien

- Det var litt mye med 900 kroner, sier hun.

- Det står jo for så vidt parkering forbudt, men det var så mange som hadde parkert her så jeg tenkte ikke på det.

Hun hadde parkert bilen i en lomme godt utenfor den asfalterte veien og sier hun ikke var klar over at det var parkering forbudt da hun satte fra seg bilen.

- 900 kroner er for mye

- Det står bestandig biler her, så jeg tenkte ikke på det. Jeg har stått her før også.

Grønbech reagerer på det hun syns er en høy sum. 300 kroner hadde vært mer passe, ifølge henne. Hun er litt usikker på hvor hun skal parkere neste gang.

- På andre sida av Kobberdammen, kanskje?

Søndag kveld er ikke direktør i Trondheim parkering, Roar Arntzen, i stand til å kommentere søndagens bøtelegging. Han trenger å komme seg på kontoret mandag for å forhøre seg med medarbeiderne sine.