0/10

UKEQUIZ | uke 12

Hva har du fått med deg av nyhetshendelser så langt den siste uken? Ta vår nye quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

Etter flere utsettelser ser det nå ut til at oppstarten med arbeidet i Innherredsveien øst er bestemt. Når er er oppstarten planlagt?

Den suksessrike forfatteren bak pseudonymet Samuel Bjørk, har hatt oppturer og nedturer. Da han fikk beskjed om at han hadde fått kreft samtidig som han hadde blitt millionær og fått seg Hollywood-agenter var det mye på en gang. Nå er han ute med ny bok. Hva heter den?

Hvilket museum på Hitra skal utvides og åpne ny utstilling i slutten av mars?

Samfundet erklærer klimakrise. Nå er spørsmålet oppe om avtalen med hovedsponsoren for UKA gjennom 16 år skal brytes. Hvilken sponsor er det snakk om?

Hvor holder MC-klubben Rams til?

Statens vegvesen, skatteetaten og politiet gjennomførte torsdag denne uken en storkontroll på veiene i Trøndelag. Hvor mange ganger gjennomføres denne kontrollen mellom de tre etatene igjennom et år?

Trondheim 7. desember 2022 Nidelven med bryggerekker Foto: Morten Antonsen

Hvilket arrangement samler 5000 mennesker i Trondheim i helga?

Importen av et rusmiddel blant privatpersoner og mindre aktører har økt enormt de siste årene, og er en voksende rustrend blant unge. Hvilket rusmiddel er det snakk om?

Klokken 02 natt til søndag 26. mars skal klokken stilles en time frem. Når ble sommertid gjennomført for første gang i Norge?

Festningen Festival 2022, fredag. UREDIGERT BILDE: Dette bildet er sendt direkte fra kamera, derfor manglende metadata. Foto: Richard Sagen / Richard Sagen, Adresseavisen

Hvilken ny artist er avslørt til årets Festningen-festival denne uken?

UKEQUIZ | uke 12

Du fikk 0 av 10