Mål: 1-0 Mike Jensen (47.min),1-1 Magnus Andersen (55.min)

Lerkendal Stadion 11serierunde

Tilskuere: 14373

Dommer: Ola Hobber Nilsen 5

Gult kort: RBK: Holmar Ørn Eyjolfsson. Tromsø: Kent Are Antonsen, Hans Nordbye, Morten Moldskred

Rosenborg: De forspilte sjansers kamp. Fikk et motspill imot der TIL gikk ut med lavt press i 4-4-1-1 og ex RBK er Aasen tok ut Selnæs og indreløperne ble mannsoppdekket på TILs halvdel. Prøvde å løse dette ved la en av stopperne gå gjennom første presseledd og søke oppspill mot Søderlund uten at det skapte overtall sentralt. RBK med klart ballinnehav. Spill angrep mot forsvar i perioder, men var for omstendig og greide ikke å strekke forsvaret nok til å få mellomrom. Angrepene endte oftest opp i ut-tall cornere i 1.omg og på dødballene var TILs luftstyrke i boks bedre. Men relasjonen Mikkelsen,Svensson og Jensen fant åpning gjennom bevegelig og raskt veggspill rett etter pause ved 1-0. Ukonsentrert bak da Moldskred fikk slå inn til Andersen.før 1-1. Beleiret TILs 16 m, men avslutningsferdighetene var svake og laget sløste fælt med sjansene.

NB! Poengtapet og VIFs seier på overtid mot Viking gjør at neste helgs bortekamp blir en ny toppkamp i Oslo.

Dagens Ivers: Mike Jensen