Anne Margrethe Bang-Larsen (49) giftet seg med Arnfinn Balstad (52) i Elvran kapell lørdag 14. oktober. Bruden hadde sammen med forloverne planlagt en spesiell start på vielsen i kapellet.

- Ideen kom fra min søster og forlover Grete Kristin Larsen som sammen med de to andre forloverne Hege Furunes og Idar Størseth hadde fundert på om vi skulle få til noe spesielt i kirken. Jeg syntes det var en fantastisk idé og det ble veldig godt mottatt av alle de som hadde møtt opp, forteller bruden.

Se bilder: Bryllupsmesse

Ryktene gikk

På forhånd hadde det gått rykter blant de 153 gjestene i bryllupet om at de burde møte opp i Elvran kapell, som ligger i Stjørdal, fordi det kom til å skje noe spesielt.

- Det var latter og glede fra første stund og så herlig at prest Per Anton Leite gikk med på å la oss gjøre dette, sier Anne Margrethe Bang-Larsen.

Les også: Gifteklare Anders: – Det burde sikkert vært flere mannfolk her

Dans i kapellet

Sermonien startet med at venner, kolleger, barn og tantebarn danset seg opp kirkegolvet til låten «Marry you». Gjengen gikk ut øverst i kapellet og kom dansende flere runder før Anne Margrethe ble ført til alters av sin far Per Arne Larsen.

Les også: Mona og Erik giftet seg i trappa på Tinghuset

- Det er det mest fantastiske bryllupet jeg har vært i. Vi hørte rykter på forhånd at det ville komme et eller annet i kriken. Det er jo et sprekt brudepar, men dette var så bra at de burde tatt inngangspenger til kirken denne dagen, sier Beate Kristin Teigseth som filmet seansen i forkant av selve vielsen.

Den danseglade gjengen bestod av Tone Lundberg, Line Hauke, Per Anders Berg, og Maria Sletten Olsen, Linn Wigum, Lillian Balsvik, Rachel Margrethe Balstad, Erica Johanne Balstad,  Natchanon Sukwattananukit fra Thailand, Idar Størseth, Hege Furunes, Grete Kristin Larsen, Ullrikke von Minden og Helene Fridén. Tvillingene som kastet roser er to av brudeparets fire barn og heter Richard og Sebastian.

Les også: Danser i Stormtrooper-drakt for å kunne overraske kjæresten med en bryllupsreise

Festet til tidlig morgen

- Folk sa det var det beste showet de har vært på. Fra kirka til slutten, sier bruden og nevner følgende i sin oppsummering av festen:

- Henrik Fuglem sang som en kommende stjerne, operasanger Espen Alvim, dansere fra Stjørdal jazz companie danset cancan, pianist Mashuka Ananda - en kløpper med tangentene. Jon Uthus og Trine Mette fra «Jonne & Dem sang vakkert. Det gjorde også koret mitt; Queens Of 705. Alle disse ga en fantastisk kveld for våre 153 gjester. Dansegulvet var fullt hele natten til DJ Tore Burø Hagen gikk hjem og festen fortsatte til klokken 06.00.