De siste årene har bil- og caravanforhandleren Namsen Auto blitt en av de største i landet.

I fjor omsatte bedriften for over en halv milliard kroner. 1. mars tar bedriften i bruk et helt nytt anlegg i Grong. Uken etter flytter trondheimsavdelingen fra Nardo til Øysand.

De to avdelingene er juridisk selvstendige enheter, men har samme eier. Lasse Veie er daglig leder i Namsen Auto Trondheim, mens Namsen Auto Grong har Svein Roger Nordbakk som daglig leder.

Lasse Veie forteller at for seks år siden ble den første bobilen solgt hos Namsen Auto. I dag er selskapet et av landets største innen personbil og caravan, med en omsetning på 612 millioner kroner i 2017.

Utvider ytterligere

Nå utvider selskapet ytterligere. 1. mars åpnes en større utstillingshall i Grong, til 31 millioner kroner. I tillegg satser selskapet også i Trondheim. Hymersenteret på Nardo bytter navn til Namsen Auto, og 8. mars er det klart for åpning i nye lokaler på Øysand.

I Grong solgte firmaet i fjor ikke mindre enn 875 bruktbiler.

- Også på Øysand vil vi selge bruktbiler og Fiat bobiler, i tillegg til campingvogner, sier Veie.

Han legger til at firmaet har opplevd en eventyrlig vekst så langt og at de gleder seg til fortsettelsen.

Åpner på Øysand

Det nye bygget på Øysand er på 3000 kvadratmeter, med større salgshall, utstyrsbutikk og verksted enn i dagens lokaler på Nardo. Det nye

verkstedet blir Fiat Professional-godkjent. Namsen Auto kan utføre alt innen service og reparasjoner på biler, bobiler og campingvogner. Verkstedet er dessuten tilknyttet BilXtra-kjeden.

Namsen Autos portefølje består i dag av både personbiler, bobiler og campingvogner. Selskapet har til enhver tid over 150 enheter på lager i Trondheim og Grong, og er offisiell forhandler av bobil- og campingvognmerkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann og Sun Living. I tillegg tilbyr de campingutstyr og tilbehør fra en av Norges ledende utstyrsleverandør, Max Fritid.

I fjor overtok Namsen Auto Høstland AS og Hymersenteret.