• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Ukeadressa

- Nanbrød med reinsdyrskav – dette var kjempegodt

Reinsdyrkjøtt med indisk vri falt i smak hos deltagerne på Tråante. Elleve restauranter i Trondheim har satt reinsdyr på menyen i anledning jubileet.

foto
Tråante: Elleve restauranter i Trondheim har reinsdyrkjøtt på menyen denne uken, deriblant Indian Tandoori. Airin Elisabeth Sandslett (t.v.) og Else Målfrid Boine får servert reinsdyrkjøtt av Gurbaz Singh, Indian Tandoori Foto: Morten Antonsen
foto
Annemona Grann 48 18 58 75
Publisert: 7. februar 2017 kl. 11:32 Oppdatert: 7. februar 2017 kl. 11:49
Artikkelen er mer enn seks år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Samer
  • Trøndersk matfestival
  • Sametinget
  • Mathallen
Sjefredaktør
Kirsti Husby
Nyhetsredaktør
Erlend Hansen Juvik
Redaksjonen
Kontaktliste redaksjonen
Kundeservice
Telefon: 464 07 200
Internett: Kontakt oss
Annonse- og Abonnementsinfo
E-post: kundeservice@adresseavisen.no
Internett: Kontakt oss
E-utgave for abonnenter: eAdressa
Jobb
Ledige stillinger i Adresseavisen
Konserninfo
Adresseavisen er en del av konsernet
Polaris Media, som er notert på Oslo
Børs. For finansiell informasjon se
www.polarismedia.no.
SMS/MMS
TIPS til 464 07 200
Tipstelefon
464 07 200
E-post
tips@adresseavisen.no
Adresseavisen AS
Org.nr 992 664 568
Postboks 3200, Torgarden
7003 Trondheim
Sentralbord: 464 07200
Fax: +47 72 50 11 15

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Tilsynsorgan video: Medietilsynet. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen Adresseavisens rettigheter.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.