foto

Mange lesere har kommet med tilbakemeldinger til Oppdraget om hva de mener om St. Olavs Hospital. Under kan du lese et utvalg.

Vi vil gjerne høre fra deg om din opplevelse av St. Olavs Hospital. Tips «Oppdraget» på epost: oppdraget@adresseavisen.no . Eller gi oss et innblikk i din hverdag på sykehuset via Instagram og Twitter ved å bruke #adressaoppdraget.

«Jeg har kun gode ord å si om hele opplevelsen, hva gjelder ansatte, måten ting blirgjort på, bygningene, byggmåten og til og med toalettene var en fornøyelse åbruke for meg som sliter med at de fleste sykehustoalett sitter for høyt opp påveggen. Thumbs up!»

«Først må jeg si at de som jobber der veldig hyggelige og flinke. Men jeg erikke så fornøyd med løsningene på rommene. Det rommet som jeg har brukt kunnevært bedre tilrettelagt for pasienter som meg, (rullestolavhengig). Da tenkerjeg spesielt på takheisen som går over senga. Den burde gått inn påbadet/toalettet også. Løsningen nå er veldig tungvint. Må bruke manuell heisog/eller dusjstol for å buke toalett og/eller dusje.»

«Jeg er imponert over profesjonaliteten, kunnskapen og menneskene som jobberpå St Olav. Jeg har hatt kreft, operert 3 ganger, cellekurer og etter 12 månedererklært frisk. Vil si at møte med St. Olavs og personalet der var en megetpositiv opplevelse for meg, da jeg ble syk.»

«Jeg er enig i at det sikkert for mange er best å komme hjem etter operasjon samme dag, men man skullesett an hver enkelt litt på det. Jeg har hatt to brystkreftoperasjoner, ogbegge gangene skulle jeg egentlig til sykehushotellet. Jeg tåler ikke narkose,og var veldig kvalm og dårlig etter oppvåkning. Det at de kom innom hvert 20. minuttog spurte hvordan går det, vi stenger om to timer- gjorde meg veldig stresset,og mer kvalm. Det endte opp med at jeg kastet opp flere ganger, og fikk liggenatta over på sykehuset. På andre operasjon fikk jeg lovnad på forhånd om atjeg skulle få ligge over natta, og følte mye større ro etter oppvåkning da.Utrolig godt å få sove så mye man vil etterpå, og få samtale med sykepleierenår man ikke er så kvalm lenger.»

«Jeg var veldig fornøyd med dagkirurgi på plastikk-kirurgi. Ble kun bruktlokalbedøvelse under operasjonen og slapp narkose. Hadde operasjon med ogfjerne/minke svettekjertlene under armene. Hadde en kjempeflinkoperasjonssykepleier, samt en overlege og en lege til. Følte meg kjempegodt tattvare på da jeg var der alene.»