0/10

UKEQUIZ | uke 22

Ta vår quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

Den norske kronen nærmer seg rekordlave nivåer – dollaren har i skrivende stund passert 11 kroner, og euroen passerte torsdag ettermiddag 12 kroner. En tidligere undersøkelse av Respons Analyse på vegne av Fremtind opplyste at 47 prosent av nordmenn har endret ferieplaner for sommeren. Halvparten av disse velger et lavere feriebudsjett. Hvor mange prosent dropper utenlandsreisen?

Støren Hotel. Foto: Rune Petter Ness

Da eiendomsinvestoren Francis Hay overtok Støren Hotel, hadde myndighetene begynt å interessere seg for hans behandling av utenlandske arbeidere, men det visste kvinnene som jobbet ved hotellet ingenting om. Når overtok milliardæren hotellet på Støren?

Stjørdals-Blink sjokkerte Norge da de slo torsdag Rosenborg ut av cup-en på torsdag. Hva heter hjemmebanen?

Et av Trondheims mest populære museer ønsker å flytte inn i nye lokaler og presenterte denne uka sine planer for Dora. Hvilket?

Frityrstekt kylling er blant annet et av de nye tilbudene på Trondheim lufthavn Værnes som ble annonsert av Avinor denne uken. Andre tilbud forsvinner derimot. Hva er et annet nytt tilbud som kommer til høsten?

Laksesesongen for de fleste av våre beste lakseelver startet 1. juni. Etter bare 21 minutter ble årets første storlaks tatt. Hva veide den?

Beboere langs Ingstadvegen i Hegra er lei av at området brukes som søppelplass. Sist ble det dumpet en sofagruppe. Hva truer de med for å få slutt på forsøplingen?

Med bøker om kriminalitet og dysfunksjonelle familier har Mattias Edvardsson blitt en internasjonal bestselger. Nå er den svenske thrillerforfatteren klar med tv-serie. Hvor kan du se «En helt vanlig familie» til høsten?

I 2019 erklærte Trondheim kommune klima- og naturkrise. Den pågående globale oppvarmingen og tapet av naturmangfold vil også ramme Trondheim. Å ikke bygge på nytt land, er det viktigste grepet i den framtidige utviklingen av byen. Dette påvirker blant annet hvilket tidligere omstridt område?

Helene Myhre Østervold synes livet er best ute og gir nå sine beste tips til hvordan man – på lavbudsjett – kan oppleve friluftslykke alene. På hjul. Selv måtte hun overvinne en del frykt i dét hun begynte å begi seg ut på landeveiene alene. Hva brukte hun syv år på før hun turte å gjøre?

UKEQUIZ | uke 22

Du fikk 0 av 10