FREDAG

20.29: Et vitne observerer en tydelig beruset bilist i Jotunveien. Bilføreren, en mann i slutten av 30-årene, erkjenner å eie bilen hvor politiet finner et mindre kvantum narkotika. Politiet oppretter sak mot mannen.

LØRDAG

00.00: En overstadig beruset mann i 40-årene nekter å forlate en buss i Buengvegen. Vedkommende overleveres til en politipatrulje og fraktes til fyllearresten.

01.32: En problematisk gjest på et utested i Fjordgata blir satt i håndjern etter en rekke trusler mot en av dørvaktene. Den 27-år gamle mannen blir anmeldt for forholdet.

14.22: I Kongens gate stjeler en 41 år gammel mann en kopp kaffe og åpner en pose «Non Stop» han ikke har betalt for. Da en politipatrulje kommer til stedet, blir mannen så vanskelig å ha med å gjøre at politiet bestemmer seg for å bringe ham i arrest.

16.29: På toalettet på sentralstasjonen ligger en overstadig beruset mann som er vanskelig å få kontakt med. Mannen, som hadde en flaske sprit ved sin side, blir fraktet med ambulanse til legevakta for kontroll. Etter legesjekken nekter vedkommende å forlate legevakta. Helsepersonellet velger å be om bistand fra politiet som tar hånd om mannen.

16.53: To biler kjører på en hjort i Osloveien. Hjorten springer fra stedet. Viltpatruljen søker etter dyret med hunder uten å finne det og konkluderer med å avslutte søket ettersom tilstanden til dyret tydeligvis er bra siden hjorten har kommet seg såpass langt unna.

18.22: Innringere tipser politiet om det de oppfatter som rop om hjelp fra en mørklagt dal i Risvollan borettslag. En hundepatrulje på stedet rapporterer imidlertid at ingen personer befinner seg i dalen.

18.36: En gassalarm ved Statoils forsikringssentral utløses, men det viser seg å være en feilmelding.

SØNDAG

00.00: En beruset person som sover på buss nr. 7, er ikke i stand til å gjøre rede for seg. Den 24 år gamle mannen blir problematisk under bortføring og politiet beslutter å gi mannen et forelegg på 6000 kroner.

00.44: En patruljebil drar til et privat hjem i Saupstadringen på grunn av ordensforstyrrelse. De nærmeste beboerne klager på altfor høy musikk.

03.02: En 19 år gammel mann blir satt i fyllearresten etter å ha laget bråk på et utested i Nordre gate.

03.51: Flere naboer varsler om husbråk i en bolig i Nygata. Den kraftige krangelen mellom et samboerpar i 30-årene gjør at politiet velger å skille de to og få dem til å overnatte hver for seg.

04.07: Utenfor 7-Eleven på Bakklandet ligger en overstadig beruset 36 år gammel mann på bakken etter å ha vært involvert i slåssing. Vedkommende skal ha vært ufin mot flere kvinner ved blant annet å sparke en av dem i låret. Ingen av de fornærmede ønsket å anmelde forholdet, og mannen kjøres hjem i drosje etter en rask sjekk fra ambulansepersonell.

04.08: På et utested i Nordre gate blir en 18 år gammel kvinne holdt tilbake fordi hun skal ha knust glasset i inngangsdøren. Vitner hevder å ha sett henne knuse glasset, men kvinnen selv nekter for å ha gjort det. Restauranten anmelder forholdet.

13.27: To personer bryter seg inn i en bil i Ringvålvegen på Heimdal. Bileier blir fratatt en veske som blant annet inneholder en mobiltelefon. En halv time senere blir vesken med innhold overlevert til fornærmede av to gutter. Politiet har en sterk mistanke om hvem gjerningsmennene er.