Sandbergs tidligere tabber

Dette er ikke første gangen Per Sandberg er i hardt vær. Politikeren er også dømt to ganger for straffbare forhold.

Saken oppdateres.

I 1997 ble Per Sandberg dømt for vold. I år ble han tatt for råkjøring, men slipper å sone.

28. oktober 2006: Sandberg blir tatt i 100 km/t i en 60-sone.

1. desember 2006: Per Sandberg blir i Oslo tingrett dømt til overtredelse av veitrafikkloven. Straffen blir at Sandberg må klare seg uten førerkort i åtte måneder, og en bot på 9000 kroner. Han må også avlegge ny førerprøve for å ta lappen. Han dømmes til fengsel i 21 dager med en prøvetid på to år, noe som i praksis betyr at han slipper å sone.

Januar 1997: Per Sandberg blir tiltalt for vold mot en asylsøker på et nachspiel hjemme hos Sandberg i Levanger. I retten 23. januar blir Sandberg dømt for å ha skallet og slått mannen fra Rest-Jugoslavia. Volden skal ha oppstått etter en krangel mellom de to mennene, der Sandberg følte seg provosert fordi den andre skal ha kalt ham «Bleik, feit og rik» og «rasist».

På forsiden nå