Caprino anker Il Tempo Gigante-dommen

Lillehammer (NTB): Ivo Caprinos sønn anker Sør-Gudbrandsdal tingretts dom som ga Hunderfossen Familiepark rett til å bruke Reodor Felgens bil Il Tempo Gigante i en berg-og-dalbane.

Saken oppdateres.

Remo Caprinos advokat Tomas Myrbostad mener Sør-Gudbrandsdal tingrett la feil opplysninger til grunn da den kom til at berg-og-dalbanen Il Tempo Extra Gigante ikke krenker Caprino Filmcenters opphavsrett.

– Caprino Filmcenter mener at tingretten ikke har anerkjent det kunstneriske bidraget fra Caprino Filmcenter og deres ansatte, skriver advokaten i en pressemelding.

Hunderfossen Familiepark er skuffet over at det blir en ny runde i saken.

– Vi mener domsavsigelsen var veldig klar, og at vi hadde opptrådt korrekt etter avtale med Aukruststiftelsen i forbindelse med etableringen av Il Tempo Extra Gigante, sier konsernsjef Per Arne Slapø til GD.

Filmen «Flåklypa Grand Prix» er basert på Kjell Aukrusts persongalleri fra avisspalten Våre Duster på 1950- og 1960-tallet. Caprinos film hadde premiere i 1975. Fremdeles har ingen andre norske filmer blitt sett av flere på kino. (©NTB)

På forsiden nå