Politiet ble varslet om hendelsen klokka 02.50 av en beboer i samme bygg hvor knivstikkingen skal ha skjedd.

– Han fortalte at en kvinne hadde kommet inn i leiligheten. Hun var knivstukket, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

Flere knivstikk

Politiet var raskt på stedet. Kvinnen har ifølge politiet «uavklarte skader» og ble kjørt til sykehus.

– Hun var knivstukket flere steder på kroppen. Vi har pågrepet en 24 år gammel mann i saken, sier Belle.

Det skal ikke har vært noen relasjon mellom personen som varslet om saken og kvinnen.

– Hun har tilfeldigvis stukket dit, opplyser politiet.

Angrepet onsdag kveld

Også onsdag kveld var det e knivstikking i Oslo. En mann i slutten av 40-årene er innlagt på sykehus med kuttskader etter å ha blitt angrepet og stukket med kniv i Sigurds gate på Tøyen i Oslo onsdag kveld.

– Mannen kom inn på et serveringssted med blodet rennende fra et kutt i hodet. Han blødde kraftig, og patruljen vurderte å kjøre til sykehuset selv, men heldigvis var det en ambulanse i nærheten. Tilstanden er uviss, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet har hatt en kort samtale med mannen, som er av utenlandsk opprinnelse.

Løp med kniv i hånda

– Han og andre vitner har opplyst at gjerningsmannen er rundt 165 centimeter høy og trolig fra et land i Midtøsten. Han er mellom 25 og 30 år og var kledd i jeans og svarte sko, og grønn eller mørk jakke med hette, sier Jøkling.

Han løp trolig ned mot Kjølberggata, ifølge vitner på stedet. Da han løp, hadde han en kniv synlig i den ene hånden. Han var fortsatt på frifot ved 22.30-tiden onsdag.

Politiet fikk melding om saken klokken 21.10.