Marvin Wiseth er overbevist om at Linda Hofstad Helleland som ny kulturminister er et godt valg. Wiseth kjenner hennes som en arbeidsom politiker, og tror det er en viktig egenskap for å lykkes.

- Linda har alle forutsetninger for å lykkes. Hun er en skikkelig terrier som aldri gir seg. Mange tror at man må være så mye smartere enn andre for å lykkes som politiker, og forstår ikke at det ligger overraskende mye hardt arbeid bak for å kunne lykkes, sier Wiseth.

Godt forhold til Erna

Den tidligere ordføreren i Trondheim sier at Hofstad Helleland er en real trønderpatriot, og tror det hjelper at hun også har et meget godt forhold til statsminister Erna Solberg.

- Det vil nok ikke automatisk bli noe bonanza for Trøndelag, men å ha et godt forhold til statsministeren er nok viktig når man skal ha gjennom sine saker. Jeg ser noen påstår at hun er helt uerfaren med kulturpolitikk, men man skal huske at hun har sittet i Stortingets familie- og kulturkomité. Så helt grønn er hun ikke. Men hun har en viktig egenskap til. Linda kan spørre andre om råd. Det er det ikke mange politikerne som er spesielt flinke til, sier Marvin Wiseth.

LES OGSÅ (PLUSS:) Per Sandberg har ombestemt seg