Se «Skal vi danse»-kjendis med hysterisk Pokémon-parodi

Kunne «Poke-A-Mom» ha utfordret Pokémon?

Kunne «Poke-A-Mom» ha utfordret Pokémon?

Saken oppdateres.

- Jeg synes det er morsomt å lage videoer med en god story og humor, og hadde allerede skrevet ned en del ideer. Så kom plutselig Pokémon Go som en kjempefarsott, sier Tom Arild Hansen til Adresseavisen.

En søvnfattig natt med grubling førte til ideen om spillparodien «Poke-A-Mom Go».

Se det morsomme videoklippet i toppen av saken, eller se videoen i sin helhet på Tom Arild Hansens Youtube-kanal her.

Enmannsproduksjon

Mandag publiserte Hansen et videoklipp på sin Youtube-kanal om en fiktiv app med navnet «Poke-A-Mom Go». For øyeblikket har over 2000 personer sett enmannsproduksjonen der Hansen spiller både nyhetsanker, journalist og spillutvikler.

- Jeg la meg en kveld og tenkte at jeg ville lage noe på dette, og tenkte på mulige varianter som spilte på spillets navn, sier han.

Hansen er kanskje for folk flest mest kjent fra TV-skjermen som profesjonell danser i «Skal vi danse». Der har han svingt norske kjendiser rundt på parketten i totalt tre sesonger, med Guri Schanke, Trude Mostue og til slutt Katarina Flatland som dansepartner nå sist høst.

I utgangspunktet er Hansen danser og musikalartist, og har vært innom de fleste teatrene i Norge. Han har for eksempel opptrådt på Trøndelag Teater med Musikalen «Chicago» for noen år tilbake.

LES MER: Trondheim på Pokémon-toppen

Greenscreen i kjelleren

Hansen er en hobbyentusiast når det kommer til film- og kamerautstyr, og prøver å lage produksjonene sine så profesjonelle som mulig.

- For et par uker siden lagde jeg en greenscreen nede i kjelleren i et trimrom hjemme. Jeg prøvde det ut for første gang i «Poke-A-Mom»-videoen, sier han. Alt av filming og redigering har han gjort helt selv.

De tre siste årene har danseren jobbet som flyvert, men har hatt et opphold i arbeidet siden mars. Det var da videointeressen begynte for alvor.

- Jeg fikk plutselig en del tid, oppdaga vlogging (videoblogging red.anm.), og laget mange episoder på bloggen fra mitt eget hverdagsliv, sier han.

LES MER: Forhandlere registrerer en enorm pågang av Pokémon-trenere på jakt etter lengre batteritid.

I humorens tegn

- Jeg har et håp om at folk synes den er litt morsom, spesielt nå i disse hysteriske Pokémon-tider, sier han og forklarer at det ikke ligger noen spesiell baktanke bak parodien, annet enn å lage noe morsomt.

Hansen lastet ned spillet før det ble tilgjengelig i Norge som mange andre, men har likevel ikke blitt helt bitt av basillen.

- Spillet er jo helt utrolig, men jeg har på en måte ikke blitt helt hekta, sier han.

Hansen er for øvrig på «level» 4 i det faktiske spillet Pokémon Go.

LES MER: Den ultimate guiden til Pokémon Go

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

Fiktiv utfordrer: Kunne «Poke-A-Mom Go» vært det neste nye? 
        
            (Foto: Tom Arild Hansen)

Fiktiv utfordrer: Kunne «Poke-A-Mom Go» vært det neste nye?  Foto: Tom Arild Hansen

På forsiden nå