Ottar-medlemmer politianmeldes

Navngitte medlemmer av Facebook-gruppa Mannegruppa Ottar blir politianmeldt for trusler og grove utsagn.

Saken oppdateres.

20 år gamle Ingrid Jackson har blitt utsatt for hets, og det har fortsatt etter at hun sto fram i VG med saken.

LES OGSÅ: «Syke folk, menn som hater kvinner»

– De har ikke stoppet hetsingen av meg. De finner hele tiden nye ting å ta meg på. Nå har de funnet bloggen min og ting jeg har gjort på internett før. De legger det fortsatt ut i gruppa si og synes det er hysterisk. De hetser og mobber utseendet mitt, sier Jackson til TV 2.

Hun forteller at hun torsdag går til politiet og leverer anmeldelser.

– Da anmelder jeg hver enkelt som har skrevet grove trusler og stygge utsagn som ikke er greit i det hele tatt. Det er alvorlig, ikke bare for meg, men også for andre jenter, sier hun.

Den lukkede Facebook-gruppen har mistet 12.000 medlemmer på ett døgn etter at skjermdumper fra kommentarfeltet begynte å florere på nettet. Det var etter at Ingrid Jackson oppfordret sine mannlige venner til å melde seg ut av den mannssjåvinistiske gruppa at det virkelig tok av.

Medlemmer av gruppa svarte blant annet med å poste en rekke uttalelser om 20-åringen, som blant annet oppfordret til voldtekt av henne og en 13 år gammel jente.

Administrator Kay Erikssen har imidlertid ikke planer om å legge ned Mannegruppa.

På forsiden nå