OmAdressert:

Hvorfor vokser Senterpartiet?

Senterpartiets nestleder, Ola Borten Moe, er gjest i denne ukas «OmAdressert». Han må forklare hva han mener med sunn norsk nasjonalisme og hvorfor partiet har vind i seilene foran valget.

Ola Borten Moe, nestleder i Senterpartiet, er gjest i denne ukas «OmAdressert». Sammen med journalist Harry Tiller og politisk redaktør Tone Sofie Aglen ser de på den politiske situasjonen i Norge i forkant av partienes landsmøter.   Foto: Rune Petter Ness

Saken oppdateres.

Ola Borten Moe og politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen, møter journalist Harry Tiller til en oppsummering av nyhetsuka og et blikk på situasjonen i norsk politikk foran landsmøtesesongen som nå tar til.

- Vår fremgang er først og fremst et uttrykk for at vi er mer relevante og utgør en større trussel for de andre partiene enn vi har vært på lenge. For Sp er dette bare starten på en lang valgkamp. Vi har en regjering som gjennomfører reform etter reform som trekker oppgaver inn mot sentrum og hvor det byrålkratiseres mer og mer, sier Ola Borten Moe.

Borten Moe har tidligere sagt at fremgangen til partiet er et uttrykk for en sunn nasjonalisme i det norske folk, og må i «OmAdressert» svare på hvorfor han bruker nasjonalismebegrepet som provoserer mange.

Du kan lytte på podkasten via denne linken, eller ved å trykke på bildet nederst i saken.

Vil du lytte via iTunes, så finner du «OmAdressert» via denne linken.


 
På forsiden nå